4-daagse busreis

Hollandse Kusten - Palace Hotel Zandvoort

Met o.a. verblijf in Palace Hotel Zandvoort****, diner en ontbijt, bezoek aan Volendam en Alkmaar, en koffie met gebak. GRATIS WIJZIGEN!!

Een nieuw en extra ingekocht 4-daags verwenarrangement naar de Nederlandse Kust. En dan is onze bestemming Zandvoort natuurlijk wereldberoemd. U verblijft in het Palace Hotel**** op basis van logies met ontbijt en ook de diners 's avonds zijn inbegrepen. We halen u per comfort-class touringcar op en onze chauffeur/reisleider is 4 dagen uw gastheer. Doe alles in uw eigen tempo of maak gebruik van de excursies. Gezelligheid staat voorop tijdens deze strandvakantie in eigen land.

Nu reserveren is flexibel zijn: U kunt uw geboekte reis, gratis wijzigen tot 1 maand voor vertrek, dat is wel zo safe!

Dag 1: Naar de kust
Via onze opstapplaatsen reizen we comfortabel naar Zandvoort waar we rond 12.30 uur zullen arriveren. Na de incheck bent u vrij om o.a. te genieten van een lekker drankje op één van de windvrije terrassen of een wandeling te maken over de beroemde boulevard. Kortom u bent op vakantie. ’s Avonds om 19.00 gebruiken we het diner in het restaurant van het hotel.
Dag 2: Volendam en Alkmaar
Vanochtend trekken we Noord-Holland in, we reizen eerst naar Volendam, het oude vissersdorp aan het Markermeer, dat bekend is om zijn klederdracht, muziek en vis. De kleine huisjes achter de haven in het Doolhof, die dicht tegen elkaar aan gebouwd zijn en de authentieke sfeer van vroeger ademen. Het is heerlijk om over de Dijk en door het oude Doolhof te wandelen. U kunt zelf een kostuum aantrekken en bij één van de fotografen aan de Dijk een foto laten maken: een leuk souvenir.Na de lunch bezoeken we Alkmaar, natuurlijk bekend van zijn wekelijkse kaasmarkt, maar Alkmaar is zoveel meer; monumenten, grachten, winkels en terrassen. U zult verbaasd zijn over de schoonheid van het oude centrum! En wat te denken van de volgende musea; het prachtige Stedelijk Museum Alkmaar (vol kunst en geschiedenis) maar ook het Hollands Kaasmuseum en het Biermuseum. En wat dacht u van het Beatlesmuseum, dat geheel gewijd is aan ‘the Fab four’? Rond 15.30 uur keren we terug naar Zandvoort. Diner in het hotel.
Dag 3: Vrij of facultatieve dagtocht Amsterdam
Vandaag kunt u uw dag indelen zoals u het graag zelf ziet. Eventueel kunt u facultatief deelnemen aan een dagexcursie Amsterdam. We maken een tour door de stad; waarbij we natuurlijk het Koninklijk Paleis, het Nationaal Monument, de Magere Brug en de Albert Cuypmarkt zullen zien… onze mooie hoofdstad! Daarna maken we een rondvaart door de grachten met de rondvaartboot van ruim ’n uur, onderweg krijgt u vanzelfsprekend uitleg! Rond 16.00 uur zijn we terug in Zandvoort (kosten zijn 19,50 per persoon, bij boeking op te geven). Diner in het hotel.
Dag 4: Nog even genieten.
U start de ochtend in uw eigen ritme. Slaapt u lekker uit of bent u een vroege vogel; het smakelijke ontbijt mag u beslist niet overslaan. Wat volgt is een heerlijke vrije ochtend om te wandelen of anderszins te genieten van de kust. Vergeet u niet om alvast uit te checken, dit kan tot 12.00 uur. Om 14.00 uur gebruiken we nog een lekker kopje koffie met gebak in het restaurant van het hotel. Rond 15.00 uur vertrekken we naar uw uitstapplaats waar u tussen 17.00 en 18.00 uur zult aankomen.

Lees aanvullende informatie in onze reistips over Nederland
Palace Hotel Zandvoort****
Palace Hotel Zandvoort is een 4-sterren hotel en ligt direct aan het strand van Zandvoort. Het hotel biedt gratis WiFi . De standaard kamers (17 m2) zijn gelegen aan de landzijde en voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet. tv, föhn en minibar. Tegen een toeslag van €75,- p.p. kunt u kiezen voor een ruime kamer (30 m2) met bad, douche en toilet, gelegen aan de landzijde van het hotel. Het diner en ontbijt wordt geserveerd in het restaurant van het hotel.
Toeslagen & extra's

Toeslag 1-persoonskamer €60,- p.p.
Toeslag Ruime 2 persoonskamer €75,- p.p.

Extra’s op te geven bij boeking:
Stadstour Amsterdam met grachtenrondvaart; 19,50 per persoon.

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

Voetnoot: Vanuit de huidige crisis kijken wij toch vooruit. We zijn er van overtuigd dat we binnenkort onze reizen op een veilige en relaxte manier kunnen uitvoeren. De overheidsmaatregelen die t.z.t gelden, zullen door ons strikt worden nageleefd, duidelijk en doorlopend worden gecommuniceerd aan onze reizigers. Wij stellen u hiervan voor vertrek persoonlijk op de hoogte.

De lokale tax bedraagt ca. € 2 per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor.

Opstapschema
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
den bosch
s-Hertogenbosch, Parkeerplaats McDonalds (A2) Rosmalen
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS (afrit 31)
heerlen
Heerlen, Station NS Spoorsingel halte Flixbus
maastricht
Maastricht, MVV stadion
nijmegen
Nijmegen-Wijchen, Cafe De Teersdijk, Graafseweg 985
oss
Oss, NS Station Spoorlaan, Café de Machinist
roermond
Roermond, Station NS Busstation
stein
Stein, Hotel van der Valk
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
venlo viecurie
Venlo, VieCuri Med.centrum Bushalte hoofdingang
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf € 419
vanaf € 419
Inbegrepen in deze reis
Reis per Comfort-Class Touringcar met minibar, toilet en airconditioning.
Begeleiding door deskundige chauffeur/reisleider.
Hotelverblijf op basis van logies met ontbijt.
3x heerlijk diner in Palace hotel.
Bezoek aan Volendam en Alkmaar
Koffie met gebak in hotel.
Comfort-Class t.w.v. € 10 p.p.