4-daagse busreis

Hollandse Kusten - Golden Tulip Hotel Noordwijk

Met o.a. verblijf in Golden Tulip Noordwijk Beach, diner en ontbijt, stadstour Den Haag en koffie met gebak. GRATIS WIJZIGEN!

Een nieuw en extra ingekocht 4-daags verwenarrangement naar de Nederlandse Kust. U verblijft 4 dagen en 3 nachten in Noordwijk, in het 4-sterren hotel Golden Tulip Noordwijk Beach op basis van logies met ontbijt. Ook het diner 's avonds is inbegrepen. We halen u per comfort-class touringcar op en onze chauffeur/reisleider is 4 dagen uw gastheer. Doe alles in uw eigen tempo of maak gebruik van de excursies. Gezelligheid staat voorop tijdens deze strandvakantie in eigen land.

Nu reserveren is flexibel zijn: U kunt uw geboekte reis, gratis wijzigen tot 1 maand voor vertrek, dat is wel zo safe!

Dag 1: Naar de kust
Via onze opstapplaatsen reizen we comfortabel naar Noordwijk waar we rond 12.30 uur zullen arriveren. Na de incheck bent u vrij om o.a. te genieten van een lekker drankje op één van de windvrije terrassen of een wandeling te maken over de boulevard. Kortom u bent op vakantie. ’s Avonds om 19.00 gebruiken we het diner in het restaurant van het hotel.
Dag 2: Den Haag
Vanochtend brengen we een uitgebreid bezoek aan Den Haag, we rijden allereerst een korte stadstour; de moderne architectuur rond het centraal station, u komt alles te weten over onze regeringszetel waar heel wat historische figuren hun roem hebben vergaard! Het Vredespaleis, het Mauritshuis, de Lange Voorhout, u heeft er vast al eens van gehoord maar u wilt het eindelijk ook wel eens zelf zien! De liefhebbers kunnen na afloop desgewenst een bezoek brengen aan Madurodam (entree niet inclusief, ca. 16,50 p.p.). Rond 15.30 uur keren we terug naar Noordwijk. Diner in het hotel.
Dag 3: Vrij of facultatieve dagtocht Rotterdam
Vandaag kunt u uw dag indelen zoals u het graag zelf ziet. Eventueel kunt u facultatief deelnemen aan een dagexcursie Rotterdam. We maken een tour door de stad; Waarbij we natuurlijk de Euromast, Erasmusbrug, de Markthal en de ‘Kop van Zuid’ zullen zien. Prachtige architectuur! Daarna maken we een rondvaart door de havens met de Spido rondvaartboot van 75 minuten. Rond 16.00 uur zijn we terug in Noordwijk. (kosten zijn 17,50 per persoon, bij boeking op te geven). Diner in het hotel.
Dag 4: Nog even genieten.
U start de ochtend in uw eigen ritme. Slaapt u lekker uit of bent u een vroege vogel; het smakelijke ontbijt mag u beslist niet overslaan. Wat volgt is een heerlijke vrije ochtend om te wandelen of anderszins te genieten van de kust. Vergeet u niet om alvast uit te checken, dit kan tot 12.00 uur. Om 14.00 uur gebruiken we nog een lekker kopje koffie met gebak in het restaurant van het hotel. Rond 15.00 uur vertrekken we naar uw uitstapplaats waar u tussen 17.00 en 18.00 uur zult aankomen.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Nederland
Hotel Golden Tulip Noordwijk Beach
U overnacht tijdens deze 4-daagse reis in hotel Golden Tulip Noordwijk Beach aan de boulevard van Noordwijk. Uw kamer, gelegen aan de landzijde, is rookvrij en heeft koffie- en thee faciliteiten, gratis Wifi, telefoon, radio, kluis, flatscreen-tv en badkamer met bad of douche en toilet. Tegen een toeslag €45,- p.p. kan u een kamer met zeezicht boeken. Ontbijt en diner worden geserveerd in het restaurant van het hotel.

Toeslagen & extra's

Toeslag 1-persoonskamer €99,- p.p.
Toeslag 2-persoonskamer zeezijde €45.- p.p.

Extra’s op te geven bij boeking:
Stadstour Rotterdam met havenrondvaart; 17,50 per persoon.

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

Voetnoot: Vanuit de huidige crisis kijken wij toch vooruit. We zijn er van overtuigd dat we binnenkort onze reizen op een veilige en relaxte manier kunnen uitvoeren. De overheidsmaatregelen die t.z.t gelden, zullen door ons strikt worden nageleefd, duidelijk en doorlopend worden gecommuniceerd aan onze reizigers. Wij stellen u hiervan voor vertrek persoonlijk op de hoogte.

De lokale tax bedraagt ca. € 2 per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor.

Opstapschema
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
den bosch
s-Hertogenbosch, Parkeerplaats McDonalds (A2) Rosmalen
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS (afrit 31)
heerlen
Heerlen, Station NS Spoorsingel halte Flixbus
maastricht
Maastricht, MVV stadion
nijmegen
Nijmegen-Wijchen, Cafe De Teersdijk, Graafseweg 985
oss
Oss, NS Station Spoorlaan, Café de Machinist
roermond
Roermond, Station NS Busstation
stein
Stein, Hotel van der Valk
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
venlo viecurie
Venlo, VieCuri Med.centrum Bushalte hoofdingang
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf € 399
vanaf € 399
Inbegrepen in deze reis
Reis per Comfort-Class Touringcar met minibar, toilet en airconditioning.
Begeleiding door deskundige chauffeur/reisleider.
Hotelverblijf op basis van logies met ontbijt.
3x heerlijk diner in hotel Golden Tulip Noordwijk Beach
Stadstour Den Haag.
Koffie met gebak in hotel.
Comfort-Class t.w.v. € 10 p.p.