10-daagse busreis

De Franse Rivièra

b0frca_algemeen_.jpg
Busreis Zuid-Frankrijk met Avignon, Port Grimaud, St. Tropez, Gorges du Verdon, Cannes, Nice en Monaco.

Een nieuwe standplaats St. Maxime, aan de golf van St. Tropez en omdat we ook nog eens ‘n hotel voor u vonden dat uitkijkt over deze prachtige baai is deze reis onze tip voor 2019. Per comfort-class touringcar reist u in 2 dagen naar St. Maxime, tijdens ons verblijf maken we diverse prachtige excursies en maakt u kennis met alles wat de Provence en de Côte d’Azur zo uniek maakt, de rijkdom, de prachtige kustpanorama’s, het boeiende en gezellige achterland......de Provence!

b0frca_dagtotdag_.jpg
Dag 1 Naar Chalon sur Saône,
Via onze servicelijnen arriveert u in Vaals, waar u een kopje koffie met vlaai wordt aangeboden. Vervolgens naar ons hotel in Chalon sur Saône, voor diner en overnachting.
Dag 2 Via Avignon naar St. Maxime
Na een vroeg ontbijt rijden we via Lyon door het Rhônedal naar Avignon, waar een lunchstop wordt gemaakt. Via Aix en Provençe naderen we de Côte d’Azur, waar we aan het eind van de middag arriveren in ons Hotel Les jardins de St. Maxime. Eenmaal aangekomen worden de kamers verdeeld, waarna het diner volgt.
Dag 3 Port Grimaud en St. Tropez
De ochtend is vrij om de omgeving van het hotel en St. Maxime te verkennen. Na de middag brengen we een bezoek aan Port Grimaud en St. Tropez. Tegen het einde van de middag keren we terug naar het hotel.
Dag 4 Gorges du Verdon
Vandaag maken we de dagtocht die als hoogtepunt van de reis mag worden aangemerkt. We rijden naar de Gorges du Verdon, het mooiste natuurgebied van heel Frankrijk dat tot het begin van deze eeuw slechts bij de plaatselijke bevolking bekend was. Via Draguignan en Montferrat komen we op het Circuit Sublime en genieten we van het prachtige uitzicht over de canyon, met dieptes tot wel 700 meter. Er is natuurlijk alle gelegenheid om foto’s te maken. Diner in het hotel.
Dag 5 Vrij in St. Maxime
Vandaag een heerlijke vrije dag in St. Maxime.
Dag 6 Facultatief naar Monaco
Vandaag is er een facultatieve excursie naar het prinsdom Monaco (kosten € 15,- p.p.), waar u het Museum van Oceanografie van Cousteau kunt bezichtigen. Ook de paleistuinen en de prachtige Jardin Botanique zijn een aanrader. Rond het middaguur kunt u de wisseling van de wacht bij het paleis bijwonen. Aan het eind van de middag rijden we terug naar St. Maxime. Diner in het hotel.
Dag 7 Vrij
Wederom een heerlijke vrije dag. U kunt de dag naar eigen interesse besteden. Diner in het hotel.
Dag 8 Cannes & Nice
In de loop van de ochtend vertrekken we naar Cannes en Nice voor een bezoek aan de beide plaatsen, de heenweg rijden we o.a. via de prachtige kustweg Corniche d’Or.
Dag 9 Orange
Na het ontbijt wordt de reis naar Nederland aanvaard. Via Aix en Provençe komen we in Orange, bekend om zijn Romeins Amphitheater. Ook was hier eens het stamslot van ons koningshuis. Hier kan ook de lunch worden gebruikt. ‘s Middags vervolgen we onze reis door het dal van de Rhône via Lyon naar het overnachtinghotel in Chalon of directe omgeving. Kamerverdeling en diner.
Dag 10 Thuisreis
Na het ontbijt gaat de reis via de autoroute door de Bourgognestreek richting Frans-Luxemburgse grens en vervolgens naar Vaals voor de afsluitende koffietafel, waarna u naar uw uitstapplaats wordt gebracht.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Frankrijk
Les jardins de St. Maxime
Net buiten het gezellige centrum ligt ons Hotel “Les jardins de St. Maxime”, een hotel zoals u het hier mag verwachten, voorzien van alle luxe en comfort! U komt via een prachtige lobby het hotel binnen, via de gezellige bar komt u op het terras met uitzicht over de mooi aangelegde tuin met het grote buitenzwembad, uw kamer is bereikbaar per lift, maar ook via de tuin! Het restaurant beschikt over een terras. Ook vroeg en laat in het seizoen is het hotel ideaal, het beschikt namelijk over een binnenzwembad. Uw ruime kamer is voorzien van badkamer met toilet en tv. Ook de maaltijden zijn prima verzorgd. Het ontbijt is in buffetvorm en ‘s avonds wordt een 3-gangen diner geserveerd.
Toeslagen & extra's

1-persoonskamer € 320

Extra's op te geven bij boeking

Dagexcursie Monaco € 15

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

Opstapschema A
Reisnummer: B0FRCA

Voetnoot: Vanuit de huidige crisis kijken wij toch vooruit. We zijn er van overtuigd dat we binnenkort onze reizen op een veilige en relaxte manier kunnen uitvoeren. De overheidsmaatregelen die t.z.t gelden, zullen door ons strikt worden nageleefd, duidelijk en doorlopend worden gecommuniceerd aan onze reizigers. Wij stellen u hiervan voor vertrek persoonlijk op de hoogte.

De lokale tax bedraagt ca. € 2 per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor.

Opstapschema
almere
Almere, Sporthal Indische Buurt, Ambonstraat 1, t.o. Busstation
alkmaar
Alkmaar, Station NS Noord, Aalbrechtweg
amsterdam
Amsterdam, Europaboulevard 10, Novotel Bushalte
apeldoorn
Apeldoorn, Carpoolplaats Apeldoorn Agrifirm
arnhem
Arnhem, Rijnhal
bergenopzoom
Bergen op Zoom, Station NS
boxmeer-haps
Haps, Total Lokant, A73
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
den bosch
s-Hertogenbosch, Parkeerplaats McDonalds (A2) Rosmalen
den haag
Den Haag, CS Int Busstop, halte Schedeldoekshaven thv Min. Buitenl.Zaken
dordrecht
Dordrecht, Weeskinderendijk (voorm. NS Terrein)
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS (afrit 31)
gouda
Gouda, Station NS Burg. Jamessingel
heerlen
Heerlen, Station NS Spoorsingel halte Flixbus
hengelo
Hengelo, Hotel van der Valk
maastricht
Maastricht, MVV stadion
nederweert roev
Nederweert, La Place Restaurant Nederweert-Zuid
nijmegen
Nijmegen-Wijchen, Cafe De Teersdijk, Graafseweg 985
oss
Oss, NS Station Spoorlaan, Café de Machinist
roermond
Roermond, Station NS Busstation
roosendaal
Roosendaal, De Stok, parkeerstrook voor Zwembad
rotterdam
Rotterdam, Metrostation Capelse Brug
sittard
Sittard, Station NS, Achterzijde, Geerstraat P+R
stein
Stein, Hotel van der Valk
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
uden
Uden, Foodcourt naast Van der Valkhotel
utrecht
Utrecht, Westraven P+R Touringcarhalte
venlo viecurie
Venlo, VieCuri Med.centrum Bushalte hoofdingang
venray
Venray, La Place Restaurant de Wuust
vaals drielanden
Vaals, Hotel Drielanden
vaals wilhelminatoren
Vaals, Restaurant Wilhelminatoren
zwolle
Zwolle, P+R Achterzijde Station NS, Hanzelaan Bushalte Pas de Deux
geen opstapplaats
geen opstapplaats
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf € 0
8,2 Prachtig
Mevrouw Ramakers/Scheurs gaf ons deze ****-beoordeling over de busreis Toscane
Goed verzorgde reis met een uitstekende chauffeur die veel wist te vertellen gedurende de reis. Goede, vriendelijke en zeer bekwame gidsen, die vaak tot in detail zaken wisten te vertellen en die interessant waren. Een mooi hotel waar veel oude elementen bewaard waren gebleven. Zeer vriendelijk personeel in dat hotel en het eten was netjes verzorgd. Wij hebben genoten.
Meer reviews
vanaf € 0
Inbegrepen in deze reis
Reis per Comfort-class Touringcar met minibar, toilet en airco.
Begeleiding door deskundige chauffeur/reisleider.
Hotelverblijf op basis van half-pension.
Excursies volgens programma.
Afsluitende koffietafel.
Comfort-class t.w.v. € 25 p.p.