4-daagse busreis

Wereldstad Londen, City-Voordeel

Busreis Londen o.a. Stadstour met gids en bezoek aan Canterbury

Ontdek London’s “uniqueness” tijdens deze 4-daagse stedentrip! We nemen net even meer tijd om tijdens deze rondreis Londen beter te verkennen. Zo bezoeken we o.a. de Tower of Londen, Oxford Street, Piccadilly Circus en de Big Ben. Indien u wenst nemen we ook een kijkje buiten de stad. Een bezoek aan Windsor Castle behoort namelijk ook tot de mogelijkheden.

Ontdek ook deze reis naar Zuid-Engeland. Ontdek Zuid Engeland in 8 dagen v.a. € 699,-

Dag 1 Heenreis naar Londen
Onze eerste vakantiedag is aangebroken! Via de servicelijnen vertrekken we richting België. Na een korte stop rijden we naar Calais waar we om ca. 15.00 uur per ferry de oversteek naar Engeland zullen maken. Aangekomen in het hotel zullen we de kamers verdelen. De avond is vrij te besteden dus u kunt alvast de stad gaan verkennen. Onze tip: het 135 meter hoge reuzenrad, Londen Eye. Heeft u last van hoogtevrees? Strijk dan neer in een van de vele gezellige restaurants.
Dag 2 Stadstour en vrije tijd in het centrum
Vandaag beginnen we de dag met een stadstour onder leiding van een deskundige Nederlandstalige gids. We nemen u mee naar de bekendste bezienswaardigheden zoals de Big Ben, Houses of Parliament (ook wel bekend als Palace of Westminster), Tower Bridge, Tower of Londen en nog veel meer. Hierna kunt u een bezoek brengen aan bijvoorbeeld Madame Tussauds of lekker shoppen in Oxford Street. ‘s Avonds bestaat er de gelegenheid om een musical te bezoeken. Het Londense West End is dé plek waar de grootste en beste musicals te zien zijn. Voor reserveringen kunnen wij bemiddelen bij boeking of ter plekke.
Dag 3 Windsor & Vrij
Na het ontbijt bent u vrij om de dag in te delen zoals u dat wilt. U kunt ook samen met ons een bezoek brengen aan Windsor Castle (te reserveren bij boeking). Windsor Castle is één van de paleizen van de Koninklijke Familie en de royalty’s verblijven hier regelmatig. Het kasteel staat in het stadje Windsor in het graafschap Berkshire. Indien u reserveert voor deze excursie zijn de entree voor het kasteel en de audio-rondleiding inbegrepen. Rond 13.00 uur keren we terug naar Londen waar u uw tijd vrij kunt besteden. ’s Avonds kunt u deelnemen aan een facultatieve lichttour onder leiding van onze deskundige chauffeur/reisleider. Ook dit uitje kunt u bij uw reservering opgeven.
Dag 4 Canterbury & Thuisreis
Na het ontbijt verlaten we Londen en brengen nog een bezoek aan Canterbury met zijn beroemde Kathedraal. Hier gaan we de Kathedraal bekijken en (mits de tijd het toelaat) wandelen. De kathedraal van Canterbury is Engelands beroemdste kathedraal en de zetel van de aartsbisschop van Canterbury, de primaat van de Anglicaanse Kerk. Na c.a. 1,5 uur verlaten we Canterbury en rijden naar Dover waar we rond 14.00 uur de oversteek maken per ferry. U komt aan op uw uitstapplaats in Nederland tussen 20.00 en 23.00 uur.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Engeland
Holiday Inn Express London-Wimbledon
Tijdens onze Londen-reizen verblijven we nagenoeg altijd in Holiday Inn Express London-Wimbledon-South, of gelijkwaardig. Het hotel ligt op een geweldige locatie tegenover het metrostation Colliers Wood en is de ideale uitvalsbasis om het centrum van Londen te verkennen, op slechts 30 minuten van Leicester Square. Het hotel biedt ook een gratis continentaal ontbijt met warme gerechten. Op loopafstand vindt u een aantal moderne bars, winkels en restaurants. Holiday Inn Express London-Wimbledon-South heeft stijlvolle, moderne kamers, allemaal met een televisie en een krachtige douche. In alle ruimtes van het hotel is gratis WiFi beschikbaar. Deze accommodatie scoort ook het beste op prijs/kwaliteitverhouding in Londen! Gasten krijgen meer voor hun geld ten opzichte van andere accommodaties in deze stad.
Toeslagen & extra's

1-persoonskamer € 120

Extra bij te boeken

Tour door verlicht Londen € 17.50 p.p.
Excursie Windsor incl. entree en audiotour € 29 p.p.

(voor alle excursies geldt minimale deelname 20 personen)

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

Opstapschema A
Reisnummer: B0UKLCV
http://www.visitlondon.com/

Voetnoot: Vanuit de huidige crisis kijken wij toch vooruit. We zijn er van overtuigd dat we binnenkort onze reizen op een veilige en relaxte manier kunnen uitvoeren. De overheidsmaatregelen die t.z.t gelden, zullen door ons strikt worden nageleefd, duidelijk en doorlopend worden gecommuniceerd aan onze reizigers. Wij stellen u hiervan voor vertrek persoonlijk op de hoogte.

De lokale tax bedraagt ca. € 2 per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor.

Opstapschema
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
den bosch
s-Hertogenbosch, Parkeerplaats McDonalds (A2) Rosmalen
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS (afrit 31)
maastricht
Maastricht, MVV stadion
nederweert roev
Nederweert, La Place Restaurant Nederweert-Zuid
nijmegen
Nijmegen-Wijchen, Cafe De Teersdijk, Graafseweg 985
oss
Oss, NS Station Spoorlaan, Café de Machinist
roermond
Roermond, Station NS Busstation
stein
Stein, Hotel van der Valk
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
utrecht
Utrecht, Westraven P+R Touringcarhalte
venlo viecurie
Venlo, VieCuri Med.centrum Bushalte hoofdingang
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf € 0
7,9 Gezellige stedentrip
Goed verzorgde reis!
Onze reiziger Siem Bruin gaf ons deze ****-beoordeling.

Een goed verzorgde reis. Uitstekende chauffeur en hostess. Eenvoudige maar goede hotels. Prima gids voor de stad.
Meer reviews
vanaf € 0
Inbegrepen in deze reis
Busreis per Tourist-Class Touringcar met minibar, toilet en airconditioning.
Begeleiding door deskundige chauffeur/reisleider.
Verblijf in Londen op basis van logies met continentaal ontbijt.
Oversteek per ferry Calais-Dover v.v.
Stadstour met deskundige gids.
Bezoek Canterbury.