7-daagse busreis

De Engelse Riviera, Torquay

vanaf € 0
8,6 Prachtig!
Dhr/mevr. Kuier gaf onze ****-beoordeling.
Een reis door zuid-Engeland met een ervaren, rustige fijne chauffeur (Gerard) .Veel mooi's gezien op een prettige manier. Bij volgende reizen zal ik zeker de brochure van Maaskant reizen raadplegen.
Meer reviews
Met o.a. Canterbury, Salisbury, Mere, Lanhydrock House, Polperro en Dartmoor National Park.

Een ruige kustlijn, romantische stadjes en schattige havenplaatsjes. Het zuiden van Engeland heeft het allemaal. Lastig kiezen, maar Maaskant Reizen heeft een mooi programma voor u samengesteld dus geniet, ofwel, sit back and enjoy. Stress over het rijden aan de linkerkant van de weg hoeft niet, onze ervaren buschauffeur brengt u veilig naar alle hoogtepunten in Devon en Cornwall. Deze busvakantie zou niet compleet zijn als we de stenencirkel, Stonehenge, niet zouden bezoeken. Ook bezoeken we Cornwall en het prachtige Dartmoor National Park! Nieuwsgierig geworden? Ontdek dan Zuid-Engeland met Maaskant Reizen en keer met een koffer vol ervaring huiswaarts.

vanaf € 0
Inbegrepen in deze reis
Busreis per Comfort-Class Touringcar met minibar, toilet en airconditioning.
Begeleiding van deskundige chauffeur/reisleider.
Hotelverblijf op basis van 6 x halfpension.
Excursies zoals omschreven.
Koffie met gebak op de heenreis.
Overtocht Calais-Dover v.v.
Comfort-Class t.w.v. € 17,50 p.p.
Dag 1 Naar Engeland
Via onze servicelijnen bereikt u Vaals. Hier wacht u een kopje koffie met vlaai alvorens de bus vertrekt richting Groot-Brittannië, indien de oversteek vlot verloopt brengen we nog een bezoek aan Canterbury. Overnachting en diner in de omgeving van Ashford.
Dag 2 Via Salisbury en Mere naar Torquay
Na het ontbijt vertrekken we vanaf het hotel en rijden allereerst naar Salisbury, een middeleeuwse stad (de Kathedraal heeft een werkende klok uit de 15e eeuw!) en wereldberoemd vanwege Stonehenge. In een cirkel van 35 meter zijn hoge stenen opgesteld waarvan de functie nog steeds een mysterie is. Hierna bezoeken we Mere gelegen in het County Wiltshire, een prachtig en romantische plaatsje midden in een werkelijk schitterende omgeving die wordt gekenmerkt door meren en bomen. We vertrekken naar ons hotel in Torquay. Na aankomst, check-in en diner.
Dag 3 Cornwall
Na ons heerlijke Engelse ontbijt vertrekken we naar Cornwall; we bezoeken als eerste Polperro. Een gezellig kustplaatsje in Zuidwest-Cornwall met oude vissershuisjes en een leuke haven. De reis gaat verder naar Lanhydrock House & Gardens. Omgeven door een enorm park behoort het tot de National Trust en is een prachtig voorbeeld van het leven in de Victoriaanse tijd. U krijgt ruim de tijd om ook de prachtige tuinen te bezoeken, kleurrijk en met fantastische borders. Diner in ons hotel.
Dag 4 Dartmoor National Park
Genieten vandaag van de prachtige natuur. We bezoeken Dartmoor National Park. Bekend van de heidevlaktes, rotspartijen en cirkels van hutten wisselen elkaar af. Op de weidse vlaktes lopen de bekende Dartmoor Pony’s in alle vrijheid rond. We bezoeken het mooie plaatsje Widecombe-in-the-Moor en Exeter, met zijn uit de 11e eeuw stammende Kathedraal. Deze dag is beslist een van de hoogtepunten van onze reis. Diner in het hotel.
Dag 5 Halve dagtocht Dartmouth
’s Ochtends bezoeken we Darthmouth, naast tal van bezienswaardigheden als Dartmouth Castle en Dittisham Village is het bekend van Greenway House, het woonhuis van schrijfster Agatha Christie. Facultatief kunt u hier deelnemen aan een boottocht (facultatief ca. € 30 p.p.) over de Dart River. Dit is zeer de moeite waard, bij de monding zijn o.a. dolfijnen en zeehonden te spotten. Diner in ons hotel.
Dag 6 Poole, New Forest
Vandaag nemen we afscheid van ons hotel in Torquay en reizen langs Dorchester naar Poole, een prachtige kustplaatsje in Dorset met kenmerkende Gregoriaanse architectuur. U kunt hier gezellig op eigen gelegenheid lunchen. Via o.a. het schitterende New Forest National Park naar ons overnachtingshotel in de omgeving van Maidstone.
Dag 7 Terug naar Nederland
We steken het kanaal over van Dover naar Calais en door België reizen we terug naar Nederland. Hier aangekomen wordt u naar uw uitstapplaats gebracht.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Engeland
Livermead House Hotel
Het Livermead House Hotel ligt op een schilderachtige locatie aan de kust, op korte loopafstand van het centrum van Torquay met zijn vele winkels en restaurants. Het hotel beschikt o.a. over een buitenzwembad en een squashbaan. Er zijn ook een fitnessruimte, een sauna en een solarium. Uw lichte kamer is goed ingericht, allemaal met Freeview-tv en vele bieden een prachtig uitzicht op Torbay. Er is gratis WiFi beschikbaar in het hotel. In het restaurant van het Livermead House Hotel geniet u van een heerlijk Engels ontbijt en ’s avonds van moderne Britse gerechten. Dit alles met een prachtig uitzicht. De Empire Bar is een ontspannende plek om te genieten van een drankje en er zijn mooie tuinterrassen op het terrein van het hotel.
Toeslagen & extra's

1-persoonskamer € 120

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

Opstapschema A
Reisnummer: B0UKEZ
www.visitbritain.com

De lokale tax bedraagt ca. € 2 per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor.

Opstapschema
almere
Almere, Sporthal Indische Buurt, Ambonstraat 1, t.o. Busstation
alkmaar
Alkmaar, Station NS Noord, Aalbrechtweg
amsterdam
Amsterdam, Europaboulevard 10, Novotel Bushalte
apeldoorn
Apeldoorn, Carpoolplaats Apeldoorn Agrifirm
arnhem
Arnhem, Rijnhal
bergenopzoom
Bergen op Zoom, Station NS
boxmeer-haps
Haps, Total Lokant, A73
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
den bosch
s-Hertogenbosch, Parkeerplaats McDonalds (A2) Rosmalen
den haag
Den Haag, CS Busplatform
dordrecht
Dordrecht, Weeskinderendijk (voorm. NS Terrein)
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS (afrit 31)
gouda
Gouda, Station NS Burg. Jamessingel
heerlen
Heerlen, Station NS Spoorsingel
hengelo
Hengelo, Hotel van der Valk
maastricht
Maastricht, MVV stadion
nederweert roev
Nederweert, La Place Restaurant Nederweert-Zuid
nijmegen-wijchen
Nijmegen-Wijchen, Cafe De Teersdijk, Graafseweg 985
oss
Oss, NS Station Spoorlaan,
roermond
Roermond, Station NS Busstation
roosendaal
Roosendaal, De Stok, parkeerstrook voor Zwembad
rotterdam
Rotterdam, Metrostation Capelse Brug
sittard
Sittard, Station NS, Achterzijde, Geerstraat P+R
stein
Stein, Hotel van der Valk
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
uden
Uden, Foodcourt naast Van der Valkhotel
utrecht
Utrecht, Westraven P+R Touringcarhalte
venlo viecurie
Venlo, VieCuri Med.centrum Bushalte hoofdingang
venray
Venray, La Place Restaurant de Wuust
vaals wilhelminatoren
Vaals, Restaurant Wilhelminatoren
zwolle
Zwolle, P+R Achterzijde Station NS, Hanzelaan Bushalte Pas de Deux
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf € 0
8,6 Prachtig!
Dhr/mevr. Kuier gaf onze ****-beoordeling.
Een reis door zuid-Engeland met een ervaren, rustige fijne chauffeur (Gerard) .Veel mooi's gezien op een prettige manier. Bij volgende reizen zal ik zeker de brochure van Maaskant reizen raadplegen.
Meer reviews