4-daagse busreis - Engeland - Compleet Londen

7,9
Gezellige stedentrip
Algemeen
algemeen_b0uklo_001_londen.jpg
4-daagse busreis Londen met stadstour en gids en bezoek aan o.a. Big Ben, Houses of Parliament en Canterbury

Londen is een wereldstad en dat is niet voor niets. In elke wijk en op ieder plein vindt u wel een bezienswaardigheid. Tijdens deze vierdaagse busvakantie van Maaskant Reizen krijgt u zowel historische attracties als moderne trekpleisters te zien. Zo brengt u een bezoek aan de Tower of Londen. Dit prachtige gebouw werd rond het jaar 1000 gebouwd en werd o.a. gebruikt als paleis, gevangenis, maar ook als wapenopslag. Tegenwoordig kunt u in de Tower kroonjuwelen en een fraaie verzameling harnassen en wapentuig bewonderen. Tijdens deze stedentrip rijden we uiteraard niet de Big Ben, Oxford Street, Piccadilly Circus en Londen Eye voorbij. Voor iedereen die interesse heeft is er ook de mogelijkheid om een kijkje buiten de stad te nemen en een bezoek te brengen aan Windsor Castle in het stadje Windsor.

Van dag tot dag
dagtotdag_b0uklo_001_londen.jpg
Dag 1 Heenreis naar Londen
Via de servicelijnen vertrekken we in de richting van België. Waar we een korte stop maken, rijden we naar Calais waar we om ca. 15.00 uur per P&O ferry de oversteek naar Engeland zullen maken. We rijden naar het hotel, waar we de kamers verdelen. De avond is vrij te besteden. Tips: Londen Eye, of een van de vele gezellige restaurants.
Dag 2 Stadstour, rondvaart en shoppen
Vandaag beginnen we de dag met een stadstour onder leiding van een deskundige Nederlandstalige gids langs de bekendste bezienswaardigheden. Na de lunch maken we een boottocht over de Thames. Ervaar tijdens de rondvaart attracties zoals de Big Ben, Houses of Parliament, Tower Bridge, Tower of Londen en nog veel meer bezienswaardigheden vanuit een ander perspectief. Tijdens de rondvaart krijgt u live commentaar met informatie over de omgeving en de aanwezige attracties. De tour duurt zo'n 40 minuten. Hierna kunt u een bezoek brengen aan bijvoorbeeld Madame Tussauds of lekker “shoppen” in Oxford Street. ‘s Avonds bestaat er gelegenheid voor Musicalbezoek. Voor reserveringen kunnen wij bemiddelen bij boeking of ter plekke.
Dag 3 Windsor & Vrij
Na het ontbijt bent u vrij of u kunt een bezoek brengen aan Windsor met zijn beroemde Windsor Castle, één van de paleizen van de Koninklijke Familie. Rond 13.00 uur keren we terug naar Londen waar u uw tijd vrij kunt besteden. ’s Avonds kunt u een lichttour reserveren bij onze chauffeur € 15,-. (minimale deelname 20 personen)
Dag 4 Thuisreis
Na het ontbijt verlaten we Londen en brengen nog een bezoek aan Canterbury met zijn beroemde Kathedraal, afhankelijk van het verkeer kunt u hier heerlijk wandelen en de Kathedraal bekijken. Na c.a. 1,5 uur verlaten we Canterbury en rijden naar Dover waar we rond 14.00 uur de oversteek maken per ferry. Aankomst in Nederland tussen 20.00 en 23.00 uur op uw uitstapplaats.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Engeland
accommodatie_b0uklo_001_londen.jpg
Middenklasse Hotel
Tijdens uw busreis logeert u in een prima hotel aan de rand van Londen. Openbaar vervoer in de nabijheid. De juiste gegevens staan vermeld op de reisbescheiden die wij u zullen toezenden ca. 1 week voor uw busreis naar Londen, de kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet en tv.
Toeslagen & extra's

1-persoonskamer € 50

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

Opstapschema A
Reisnummer: B0UKLO
http://www.visitlondon.com/

De lokale tax bedraagt ca. € 1 per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor. (met ingang vanaf 1 april 2013)

Opstapschema
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
denbosch
Den Bosch, Parkeerplaats McDonalds (A2) Rosmalen
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS
maastricht
Maastricht, MVV stadion
nederweert roev
Nederweert, AC restaurant Roevenpeel
nijmegen
Nijmegen-Wijchen, De Teersdijk, Graafseweg 985
oss
Oss, NS Station Spoorlaan, Café de Machinist
roermond
Roermond, Station NS Busstation
stein
Stein, Hotel van der Valk
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
utrecht
Utrecht, Westraven P+R Touringcarhalte
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
Inbegrepen in deze reis
Busreis per Comfort-Class Touringcar met minibar, toilet en airconditioning.
Begeleiding door deskundige chauffeur/reisleider.
Verblijf in Londen op basis van logies met continentaal ontbijt.
Oversteek per ferry Calais-Dover v.v.
Stadstour met deskundige gids.
Boottocht op de Thames.
Bezoek Windsor.
Bezoek Canterbury.
Comfort-Class t.w.v. € 10 p.p.
V.A. € 299
Beschikbaar
Gegarandeerd
Bijna vol
Vol/Niet Boekbaar

nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste reizen en speciale aanbiedingen!


nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste reizen en speciale aanbiedingen!