4-daagse busreis

Ardennen

algemeen_b0bear_ardennen_eifel_maastricht.jpg
Met o.a. Verblijf in het 4-sterren hotel van der Valk Verviers, excursies naar o.a. Bastogne, Aken, Vianden, Monschau en uitstekende verzorging.

Dichtbij, niet te lang en toch helemaal vakantie. Dat is onze reis naar de Belgische Ardennen. Een prachtig verblijf in het 4-sterren van der Valk hotel in Verviers en leuke excursies in de directe omgeving. Tijdens de hele busreis wordt u begeleid door onze deskundige chauffeur/reisleider en daarnaast mogen we de verzorging tijdens deze reis gerust riant noemen; ontbijt en diner zijn inbegrepen, evenals een heerlijk kopje koffie met Limburgse vlaai op dag 1 en een gezellige afscheidskoffietafel op de laatste dag! Kom maar mee.

dagtotdag_b0bear_ardennen_eifel_maastricht.jpg
Dag 1 Naar Maastricht en Verviers
Via onze servicelijnen rijden we naar Vaals voor een heerlijk kopje koffie met echte Limburgse Vlaai. Hierna brengen we een bezoek aan Maastricht, hier kunt u even heerlijk wandelen door het centrum, wellicht wat winkelen of heerlijk genieten van het oude centrum op een terras. Vervolgens rijden we via Luik naar Verviers waar we inchecken en daarna het diner gebruiken.
Dag 2 Naar de Eifel
’s Morgens na het ontbijt bezoeken we het Nationaal Park Eifel. We maken een prachtige rondrit en bezoeken o.a. Monschau. Hier heeft u tijd om dit mooie plaatsje te bekijken en eventueel een rondrit met een toeristentreintje te maken, waarbij de belangrijkste bezienswaardigheden van dit beroemde Eifelstadje worden bekeken. We keren rond 15.00 uur terug in ons hotel omdat we ook hier heerlijk kunnen relaxen en genieten van onze korte vakantie. 3-gangendiner in ons hotel, de avond is vrij.
Dag 3 Luxemburg, Bastogne en Vianden
’s Morgens rijden we als eerste naar Bastogne. In dit plaatsje, bekend en berucht vanwege het Ardennen-offensief en de talrijke herinneringen aan de herovering van Europa. Hierna trekken we Luxemburg in en bezoeken we Vianden. Hier staat het prachtige kasteel Vianden, gebouwd tussen de 11e en 14e eeuw en door Willem van Oranje in 1559 geërfd van zijn vader Willem de Rijke. Het kasteel wordt gezien als een van de grootste en mooiste adellijke residenties en is zeker een bezoek waard. Maar u kunt natuurlijk ook genieten van een drankje op één van de terrasjes in het stadje. Onze terugreis gaat via een kort bezoek aan Clervaux en langs Malmedy. Diner in ons hotel.
Dag 4 Aken
We staan rustig op en vertrekken na het ontbijt rond 10.00 uur vanuit Verviers naar Aken (D). Aken was in de middeleeuwen residentie van koningen en keizers en plaats van kroningen en rijksdagen. Vanwege haar warme bronnen had Karel de Grote de aan de voet van de Eifel gelegen stad tot lievelingsresidentie verkozen. De Dom, “Unesco-werelderfgoed” en het gotische raadhuis zijn kenmerken van het oude centrum. Vervolgens rijden we via een mooie route naar Vaals voor een heerlijke afscheidskoffietafel. Hierna wordt u via onze servicelijnen naar uw uitstapplaats wordt gebracht.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over België
Van der Valk Verviers ****
Van der Valk Hotel Verviers is gevestigd in een gerenoveerd station uit 1892. Het is volledig gerenoveerd met behoud van de originele details van het pand. Uw kamer is voorzien van een televisie, airconditioning, telefoon, minibar, gratis Wi-Fi en een badkamer met bad en/of douche en een toilet. In het hotel-restaurant geniet u van het uitgebreide ontbijtbuffet en ’s avonds is er een heerlijk 3-gangen diner. ’s Zomers kunt u gebruik maken van het buitenzwembad! In de winter wordt de heuvelachtige omgeving ook veel gebruikt als skigebied. In de directe omgeving ligt het mooie gemeentehuis en een breed aanbod in winkels, cafés, lunchrooms en boetieks. In de directe omgeving van het hotel kunt u in de natuur mooie wandelingen maken of een fietstocht.
Toeslagen & extra's

1-persoonskamer € 110

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

Opstapschema: A

Reisnummer: B0BEAR
www.inflandersfields.be

Voetnoot: Vanuit de huidige crisis kijken wij toch vooruit. We zijn er van overtuigd dat we binnenkort onze reizen op een veilige en relaxte manier kunnen uitvoeren. De overheidsmaatregelen die t.z.t gelden, zullen door ons strikt worden nageleefd, duidelijk en doorlopend worden gecommuniceerd aan onze reizigers. Wij stellen u hiervan voor vertrek persoonlijk op de hoogte.

De lokale tax bedraagt ca. € 2 per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor.

Opstapschema
almere
Almere, Sporthal Indische Buurt, Ambonstraat 1, t.o. Busstation
alkmaar
Alkmaar, Station NS Noord, Aalbrechtweg
amsterdam
Amsterdam, Europaboulevard 10, Novotel Bushalte
apeldoorn
Apeldoorn, Carpoolplaats Apeldoorn Agrifirm
arnhem
Arnhem, Rijnhal
bergenopzoom
Bergen op Zoom, Station NS
boxmeer-haps
Haps, Total Lokant, A73
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
den bosch
s-Hertogenbosch, Parkeerplaats McDonalds (A2) Rosmalen
den haag
Den Haag, CS Busplatform
dordrecht
Dordrecht, Weeskinderendijk (voorm. NS Terrein)
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS (afrit 31)
gouda
Gouda, Station NS Burg. Jamessingel
heerlen
Heerlen, Station NS Spoorsingel halte Flixbus
hengelo
Hengelo, Hotel van der Valk
maastricht
Maastricht, MVV stadion
nederweert roev
Nederweert, La Place Restaurant Nederweert-Zuid
nijmegen
Nijmegen-Wijchen, Cafe De Teersdijk, Graafseweg 985
oss
Oss, NS Station Spoorlaan, Café de Machinist
roermond
Roermond, Station NS Busstation
roosendaal
Roosendaal, De Stok, parkeerstrook voor Zwembad
rotterdam
Rotterdam, Metrostation Capelse Brug
sittard
Sittard, Station NS, Achterzijde, Geerstraat P+R
stein
Stein, Hotel van der Valk
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
uden
Uden, Foodcourt naast Van der Valkhotel
utrecht
Utrecht, Westraven P+R Touringcarhalte
venlo viecurie
Venlo, VieCuri Med.centrum Bushalte hoofdingang
venray
Venray, La Place Restaurant de Wuust
vaals drielanden
Vaals, Hotel Drielanden
vaals wilhelminatoren
Vaals, Restaurant Wilhelminatoren
zwolle
Zwolle, P+R Achterzijde Station NS, Hanzelaan Bushalte Pas de Deux
geen opstapplaats
geen opstapplaats
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf € 0
vanaf € 0
Inbegrepen in deze reis
Busreis per Comfort-Class Touringcar met minibar, toilet en airconditioning.
Deskundige chauffeur/reisleider.
Koffie met Vlaai in Vaals.
Excursies volgens programma; o.a. Maastricht, Bastogne, Aken, Monschau en Vianden.
Hotelverblijf op basis van half-pension.
Afscheidskoffietafel in Vaals.
Comfort-Class t.w.v. € 10 p.p.