1-daagse busreis - Nederland - Kerst in Maastricht met Andre Rieu - Lezersreis Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, Stem

8,4
Prachtig
Algemeen
dagtotdag_bra013bra013_001_kerstinmaastrichtrieu.jpg
Met o.a. zitplaats 4e rang voor het Kerstconcert en reis per luxe tourist-class touringcar

André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest geven voor het eerst een magisch kerstconcert in zijn eigen thuisstad! Het concert ‘Kerst in Maastricht’ op 21 en 22 december wordt ongetwijfeld het meest romantische muziekevenement van het jaar! U kunt er bij zijn!


Van dag tot dag
algemeen_bded_001_kerstinmaastrichtrieu.jpg
Het publiek wordt door André Rieu getrakteerd op een sprookjesachtige avond. Het MECC in Maastricht wordt hiervoor omgetoverd tot een heus winterwonderland. In deze prachtige setting kan het publiek helemaal in de kerststemming komen. De mooiste kerstnummers, romantische walsen en andere prachtige nummers van over de hele wereld worden uitgevoerd door de ‘Koning van de Wals', zijn Johann Strauss Orkest, dansers, koor en internationale solisten.
Feest mee en geniet van de sfeervolle kerstnummers, maar natuurlijk ook zijn meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical... een avond om niet te vergeten. Maaskant Reizen organiseert samen met uw Dagblad deze comfortabele dagreis.

DAGREIS 21 December
Via onze opstapplaatsen vertrekken we in de loop van de middag naar Maastricht. Rond 17.00 uur arriveren we in Maastricht. waar u nog kunt genieten van de heerlijke kerstsfeer in de stad. U stapt uit op de Maasboulevard, op 10 minuten loopafstand van het Vrijthof. Overal in de stad zijn winteractiviteiten en ontelbare lichtjes te vinden en de bomen rond de kerstmarkt zijn prachtig versierd. Een onovertroffen winterse sfeer. De perfecte manier om in kerststemming te komen! Om18.30 uur vertrekken we naar het MECC. U stapt uit op de parkeerplaats en kunt gaan genieten van het concert. Aanvang 20.00 uur. Na afloop van het concert wordt u comfortabel naar uw uitstapplaats gebracht. Uw entreebewijs ontvangt u van uw chauffeur.

DAGREIS 22 December
LET OP: Het concert op 22 december is een middagvoorstelling en begint om 15.00 uur. U vertrekt afhankelijk van uw opstapplaats tussen 08.00 en 11.00 uur. Rond de middag arriveren we in Maastricht. U stapt uit op de Maasboulevard op 10 minuten loopafstand van het Vrijthof. U heeft nog wat vrije tijd in het centrum van Maastricht alvorens u om 13.30 uur weer naar het MECC vertrekt. Na afloop van het concert vertrekken we weer naar uw uitstapplaats. Uw entreebewijs ontvangt u van uw chauffeur.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Nederland
Toeslagen & extra's

Toeslag 3e rang zitplaats €10 per persoon
Reserveringskosten €3,50 per persoon

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

Voetnoot: Vanuit de huidige crisis kijken wij toch vooruit. We zijn er van overtuigd dat we binnenkort onze reizen op een veilige en relaxte manier kunnen uitvoeren. De overheidsmaatregelen die t.z.t gelden, zullen door ons strikt worden nageleefd, duidelijk en doorlopend worden gecommuniceerd aan onze reizigers. Wij stellen u hiervan voor vertrek persoonlijk op de hoogte.

De lokale tax bedraagt ca. € 2 per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor. (met ingang vanaf 1 april 2013)

Opstapschema
den bosch
s-Hertogenbosch, Parkeerplaats McDonalds (A2) Rosmalen
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS (afrit 31)
oss
Oss, NS Station Spoorlaan, Café de Machinist
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
Inbegrepen in deze reis
Reis per tourist-class touringcar met toilet en airconditioning
Zitplaats 4e rang Kerstconcert André Rieu
V.A. € 0
Beschikbaar
Gegarandeerd
Bijna vol
Vol of Niet Boekbaar

nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste reizen en speciale aanbiedingen!


nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste reizen en speciale aanbiedingen!