1-daagse busreis - Nederland - Kerst in Maastricht met Andre Rieu- Lezersreis Algemeen Dagblad

8,4
Prachtig
Algemeen
dagtotdag_bra013bra013_001_kerstinmaastrichtrieu.jpg
Met o.a. Zitplaats voor het Kerstconcert en reis per luxe tourist-class touringcar

André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest geven voor het eerst een magisch kerstconcert in zijn eigen thuisstad! Het concert ‘Kerst in Maastricht’ op 21 en 22 december wordt ongetwijfeld het meest romantische muziekevenement van het jaar! U kunt er bij zijn!


Van dag tot dag
algemeen_bded_001_kerstinmaastrichtrieu.jpg
Het publiek wordt door André Rieu getrakteerd op een sprookjesachtige avond. Het MECC wordt hiervoor omgetoverd tot een heus winterwonderland. In deze prachtige setting kan het publiek helemaal in de kerststemming komen. De mooiste kerstnummers, romantische walsen en andere prachtige nummers van over de hele wereld worden uitgevoerd door de ‘Koning van de Wals', zijn Johann Strauss Orkest, dansers, koor en internationale solisten.
Feest mee en geniet van de sfeervolle kerstnummers, maar natuurlijk ook zijn meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical... een avond om niet te vergeten. Maaskant Reizen organiseert samen met uw Dagblad deze comfortabele dagreis.
Via onze opstapplaatsen vertrekken we in de loop van de middag naar Maastricht. Rond 17.00 uur arriveren we in Maastricht waar u nog kunt genieten van de heerlijke kerstsfeer in de stad; Overal in de stad zijn winteractiviteiten en ontelbare lichtjes te vinden en de bomen rond de kerstmarkt zijn prachtig versierd. Een onovertroffen winterse sfeer. De perfecte manier om in kerststemming te komen! Rond 18.30 uur vertrekken we naar het MECC. U stapt uit op de parkeerplaats en kunt gaan genieten van het concert. Na afloop wordt u comfortabel naar uw uitstapplaats gebracht.

LET OP: Het concert op 22 december is een middagvoorstelling en begint om 15.00 uur. U vertrekt vanuit uw eigen regio tussen ca. 08.30 en 10 uur, U heeft rond de middag nog wat vrije tijd in het centrum alvorens u naar het MECC gaat, Na afloop van het concert vertrekken we terug naar uw opstapplaats waar u tussen 20.00 en 21.30 uur arriveert.

** U ontvangt de kaartjes op de dag van vertrek van de chauffeur.

Reserveringskosten €3,50 per persoon
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Nederland
Toeslagen & extra's
Opstapschema
gouda
Gouda, Station NS Burg. Jamessingel
rotterdam
Rotterdam, Metrostation Capelse Brug
utrecht
Utrecht, Westraven P+R Touringcarhalte
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
Inbegrepen in deze reis
Reis per tourist-class touringcar met minibar, toilet en airconditioning
Zitplaats 4e rang Kerstconcert André Rieu
V.A. € 119
Beschikbaar
Gegarandeerd
Bijna vol
Vol of Niet Boekbaar

nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste reizen en speciale aanbiedingen!


nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste reizen en speciale aanbiedingen!