8,4
Zeer Goed
Algemeen
Met o.a. Diner met overnachting in Hotel Zeeduin, Entree Rang 4, diner, ontbijtbuffet en koffie met gebak in uw hotel in Wijk aan Zee

Een heerlijk 2-daags verwenarrangement naar het Nieuwjaarsconcert van André Rieu op 7 januari 2023! Begin het jaar met een feestje! Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical... een avond om niet te vergeten. Dit alles gecombineerd met een heerlijk diner en verblijf in Wijk aan Zee maakt uw 2e weekend van 2023 compleet! Maaskant Reizen organiseert samen met uw Dagblad dit arrangement.

7 januari 2023
Via onze opstapplaatsen reizen we comfortabel naar Wijk aan Zee waar we rond 14.00 uur zullen arriveren. Na de incheck bent u vrij om bijvoorbeeld alvast een heerlijke strandwandeling te maken of te genieten van een lekker drankje. Om 16.00 uur gebruiken we in ons hotel het dinerbuffet. Hierna maken we ons klaar en vertrekken we om 18.00 uur stipt naar Amsterdam. De ENTREEKAARTEN ontvangt u van de chauffeur. U stapt op de parkeerplaats uit en kunt gaan genieten van het concert. Na afloop reizen we terug naar Wijk aan Zee.
8 januari 2023
U start de ochtend in uw eigen ritme. Slaapt u lekker uit of bent u een vroege vogel, het heerlijke ontbijtbuffet (08.00-10.30) mag beslist niet overslaan. Wat volgt is een heerlijke vrije ochtend om heerlijk te wandelen of anderszins te genieten van de Kust (het hotel verhuurt fietsen!). Vergeet u niet om op tijd uit te checken, dit kan tot 11.00 uur. Om 14.00 uur gebruiken we nog een kopje koffie met gebak in het restaurant van ons hotel Zeeduin. Rond 15.00 uur vetrekken we naar uw uitstapplaats waar u tussen 17.00 en 18.00 uur zult aankomen.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Nederland
slider_rieuziggodom_zeeduin_wijkaanzee_009_groot.jpg
Hotel Zeeduin****
Zeeduin**** Het aangename hotel in Wijk aan Zee is slechts 50 meter verwijderd van het breedste strand van Noord-Holland. In dit hotel in de duinen kunt u heerlijk uitwaaien en genieten van het rustgevende geluid van de zee. Hotel met een loungeterras en restaurant met uitzicht op de duinen.
Toeslagen & extra's

Toeslag 1-persoonskamer € 40 p.p.
Toeslag Cat 3 kaart € 10 p.p.
en reserveringskosten € 5 p.p.

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

De lokale tax bedraagt ca. € 2 per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor.

Opstapschema
apeldoorn carpool
Apeldoorn, Carpoolplaats Agrifirm
arnhem
Arnhem, Rijnhal
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
den bosch
s-Hertogenbosch, Parkeerplaats McDonalds (A2) Rosmalen
den haag
Den Haag, CS Busplatform
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS (afrit 31)
geen opstapplaats
geen opstapplaats
hengelo
Hengelo, Hotel van der Valk
nijmegen
Nijmegen-Wijchen, Cafe De Teersdijk, Graafseweg 985
oss
Oss, NS Station Spoorlaan,
rotterdam
Rotterdam, Metrostation Capelse Brug
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
utrecht
Utrecht, Westraven P+R Touringcarhalte
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
Inbegrepen in deze reis
Reis per luxe tourist-class touringcar, met minibar, toilet en airconditioning.
Verblijf in 2-persoonskamer in Hotel Zeeduin.
Dinerbuffet in hotel voorafgaand aan concert.
4e rangkaart Nieuwjaarsconcert André Rieu in de Ziggo Dome.
Koffie met gebak op dag 2.
V.A. € 239
Beschikbaar
Gegarandeerd
Bijna vol
Vol of Niet Boekbaar