2-daagse busreis

Nieuwjaar met André Rieu Golden Tulip Hotel

Met o.a. overnachting in Golden Tulip Noordwijk Beach, entree 4e rang, diner, ontbijtbuffet en koffie met gebak in uw hotel in Noordwijk

Een heerlijk 2-daags verwenarrangement naar het Nieuwjaarsconcert van André Rieu op 8 januari 2022! Begin het jaar met een feestje! Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical... een avond om niet te vergeten. Dit alles gecombineerd met een heerlijk diner en verblijf in Noordwijk maakt het 2e weekend van 2022 compleet! Maaskant Reizen organiseert samen met uw Dagblad dit arrangement.

8 januari 2022
Via onze opstapplaatsen reizen we comfortabel naar Noordwijk waar we rond 15.00 uur zullen arriveren. Na de incheck bent u vrij om te genieten van o.a..een lekker drankje op één van de windvrije terrassen. Om 16.00 uur gebruiken we in ons hotel het dinerbuffet. Hierna vertrekken we om 17.00 uur naar Amsterdam. U stapt uit op de parkeerplaats dichtbij de ingang van de Ziggo Dome (plm. 200 m. lopen) en vervolgens kunt gaan genieten van het concert. Aanvang 19.00 uur. De entreekaarten ontvangt u van de chauffeur. Na afloop van het concert, plm. 22.30 uur, reizen we terug naar Noordwijk.
9 januari 2022
U start de ochtend in uw eigen ritme. Slaapt u lekker uit of bent u een vroege vogel, het heerlijke ontbijtbuffet (07.30 - 10.30 uur) mag u beslist niet overslaan. Wat volgt is een heerlijke vrije ochtend om de sauna of het zwembad in te duiken, te wandelen of anderszins te genieten van de kust. Vergeet u niet om alvast uit te checken, dit kan tot 12.00 uur. Om 14.30 uur gebruiken we nog een gezellig kopje koffie met gebak in het restaurant Golden Tulip. Rond 15.00 uur vertrekken we naar uw uitstapplaats waar u tussen 17.00 en 18.00 uur zult aankomen.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Nederland
Golden Tulip Noordwijk Beach****
Golden Tulip Noordwijk Beach**** ligt op een perfecte locatie aan de boulevard van Noordwijk. Dit 4-sterren hotel met zijn warme en persoonlijke service is de perfecte uitvalsbasis om te genieten van de Nederlandse kust. Alle kamers zijn rookvrij en bieden koffie- en thee faciliteiten, gratis Wifi, telefoon, radio, kluis, flatscreen-tv, badkamer met inloopdouche, WC en haardroger. Het hotel beschikt over een zwembad met sauna en stoombad. Het diner- en ontbijtbuffet worden geserveerd in het restaurant van het hotel.
Toeslagen & extra's

Toeslag 1-persoonskamer € 35
Toeslag 2 peroonskamer zeezijde €15, p.p.
Toeslag 3e rang entreekaart € 10 p.p.
Reserveringskosten € 5 p.p.

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

De lokale tax bedraagt ca. € 2 per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor.

Opstapschema
apeldoorn carpool
Apeldoorn, Carpoolplaats Agrifirm
arnhem
Arnhem, Rijnhal
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
den bosch
s-Hertogenbosch, Parkeerplaats McDonalds (A2) Rosmalen
den haag
Den Haag, CS Busplatform
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS (afrit 31)
geen opstapplaats
geen opstapplaats
hengelo
Hengelo, Hotel van der Valk
nijmegen
Nijmegen-Wijchen, Cafe De Teersdijk, Graafseweg 985
oss
Oss, NS Station Spoorlaan,
rotterdam
Rotterdam, Metrostation Capelse Brug
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
utrecht
Utrecht, Westraven P+R Touringcarhalte
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf € 229
vanaf € 229
Inbegrepen in deze reis
Reis per luxe tourist-class touringcar, met toilet en airconditioning.
Verblijf in 2-persoonskamer in Hotel Golden Tulip Noordwijk Beach.
Dinerbuffet in hotel voorafgaand aan concert.
4e rang toegangskaart Nieuwjaarsconcert André Rieu in de Ziggo Dome.
Koffie met gebak op dag 2.

Klik op uw datum en boek direct