2-daagse busreis

Kerst in Maastricht met Andre Rieu - Best Western Hotel

vanaf
Met o.a. overnachting in Best Western Hotel Slenaken****, entree 4e rang, Kerstkoffietafel en heerlijk ontbijtbuffet.

André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest geven voor de 2e keer een magisch kerstconcert in zijn eigen thuisstad! Het concert ‘Kerst in Maastricht’ wordt ongetwijfeld het meest romantische Kerstevenement van het jaar! U kunt er bij zijn, tijdens dit 2-daags arrangement reist u per luxe touringcar naar Zuid-Limburg en kunt comfortabel overnachten na het concert. Op dag 2 bezoeken we Maastricht dat in deze tijd van het jaar sfeervol en feestelijk is versierd.

vanaf
Inbegrepen in deze reis
Reis per tourist-class touringcar, met toilet en airconditioning.
Verblijf in Best Western Hotel Slenaken.
Kerstkoffietafel in Vaals.
Toegangskaart Kerstconcert André Rieu Rang 4 (of Rang 3 indien u hiervoor heeft gekozen)
Bezoek aan Maastricht op dag 2.

Klik op uw datum en boek direct

Beschikbaar
Vertrekgarantie & beschikbaar
Bijna vol
Vol of niet meer boekbaar
10 december
Via onze opstapplaatsen reizen we comfortabel naar Vaals in het zuiden van Limburg. Gelegen op het drielandenpunt is dit een mooie plek om het heerlijke weekend te beginnen. Bij restaurant de Wilhelminatoren gebruiken we rond 14.30 uur een heerlijke Kerstkoffietafel.(koffie en thee inbegrepen, overige drankjes voor eigen rekening). Hierna stapt u in de touringcar die u naar Best Western Hotel in Slenaken zal brengen. We checken in en u heeft de mogelijkheid om u wat op te frissen. Om 18.15 uur vertrekken we naar het Mecc in Maastricht waar om 20.00 uur het concert begint. Uw entreebewijs voor het concert met rijnummer en stoelnummer ontvangt u van uw chauffeur. Na afloop van het concert (plm. 23.00 uur) staat onze touringcar weer klaar om u terug te brengen naar uw hotel.

11 december
U start de ochtend in uw eigen ritme. Slaapt u lekker uit of bent u een vroege vogel, het heerlijke ontbijtbuffet mag u beslist niet overslaan. Om 10.30 uur vertrekken we naar het centrum van Maastricht. Wat een heerlijke stad is het toch. Niet alleen om te shoppen of een prachtige wandeling te maken, maar ook om de sfeer van kerstmis hier te ervaren. Om 15.00 uur vertrekken we naar uw uitstapplaats waar u tussen 16.30 en 20.00 uur zult aankomen.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Nederland
Best Western Hotel Slenaken****
Het viersterren Best Western Hotel Slenaken bevindt zich in een rustige, groene omgeving in Heijenrath, op 1,5 km van Slenaken. Het hotel biedt een ruim terras met panoramisch uitzicht over de vallei. Uw kamer beschikt over een badkamer met douche, wc en haardroger. Tevens is uw kamer voorzien van TV, minibar, bureau en koffie- en theefaciliteiten. Als hotelgast beschikt u over gratis Wifi in het gehele hotel. Uw verblijf is hier op basis van logies met ontbijtbuffet
Toeslagen & extra's

Toeslag 1-persoonskamer € 50 p.p.
Toeslag 3e rang toegangskaart € 10 p.p.
Reserveringskosten € 5 p.p.

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

De lokale tax bedraagt ca. 2 tot 4 Euro per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor.

Opstapschema
apeldoorn carpool
Apeldoorn, Carpoolplaats Agrifirm
arnhem
Arnhem, Rijnhal parkeerplaats Olympus 1
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
den bosch
s-Hertogenbosch, Parkeerplaats McDonalds (A2) Rosmalen
den haag
Den Haag, CS Busplatform
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS (afrit 31)
geen opstapplaats
geen opstapplaats
hengelo
Hengelo, Hotel van der Valk
nijmegen-wijchen
Nijmegen-Wijchen, Cafe De Teersdijk, Graafseweg 985
oss
Oss, NS Station Spoorlaan,
rotterdam
Rotterdam, Metrostation Capelse Brug
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
utrecht
Utrecht, Westraven P+R Touringcarhalte
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf