2-daagse busreis

Kerst met Andre Rieu - Best Western Hotel EXTRA

Met o.a. overnachting in Best Western Hotel Slenaken****, entree 4e rang, Kerstkoffietafel en heerlijk ontbijtbuffet.

André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest geven voor de 2e keer een magisch kerstconcert in zijn eigen thuisstad! Het concert ‘Kerst in Maastricht’ wordt ongetwijfeld het meest romantische Kerstevenement van het jaar! U kunt er bij zijn, tijdens dit 2-daags arrangement reist u per luxe touringcar naar Zuid-Limburg en kunt comfortabel overnachten na het concert. Op dag 2 bezoeken we Maastricht dat in deze tijd van het jaar sfeervol en feestelijk is versierd.

Dag 1
Via onze opstapplaatsen reizen we comfortabel naar het zuiden van Limburg. In het prachtig gelegen Vaals gebruiken rond 14.30 uur een heerlijke Kerstkoffietafel. Gelegen op het drielandenpunt is het een heerlijke plek om ons verwenweekend te beginnen. Hierna vertrekken we naar ons hotel voor inchecken en opfrissen. Om 17.00 uur stappen we weer in onze touringcar die u naar het Mecc in Maastricht zal brengen waar om 19.00 uur het concert begint. Na aankomst bij het Mecc heeft u nog gezellig even de tijd om in het “Kerstvillage” (dat zich voor de concertzaal bevindt en waar talloze kraampjes u al in de kerststemming brengen) rond te lopen. Na afloop van het concert (plm. 23.00 uur) staat onze touringcar weer klaar om u terug te brengen naar uw hotel.
Dag 2
U start de ochtend in uw eigen ritme. Slaapt u lekker uit of bent u een vroege vogel, het heerlijke ontbijtbuffet mag u beslist niet overslaan. Om 10.30 uur vertrekken we naar het centrum van Maastricht. Wat een heerlijke stad is het toch. Niet alleen om te shoppen of een prachtige wandeling te maken, maar ook om de sfeer van de kerstmarkt te ervaren. Rond 15.00 uur vertrekken we naar uw uitstapplaats waar u tussen 17.00 en 18.00 uur zult aankomen.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Nederland
Best Western Hotel Slenaken****
Het viersterrenhotel Best Western Hotel Slenaken bevindt zich in een rustige, groene omgeving in Heijenrath, op 1,5 km van Slenaken. Het Best Western biedt een ruim terras met panoramisch uitzicht over de vallei. Uw kamer is voorzien van kabeltelevisie, een minibar en een bureau. Op elke kamer vindt u bovendien koffie- en theefaciliteiten. Elke ochtend staat er een sfeervol ontbijtbuffet voor u klaar. Uw kamer is voorzien van badkamer met douche, wc en föhn. Er is gratis wifi in het hotel.
Toeslagen & extra's

Toeslag 1-persoonskamer € 50 p.p.
Toeslag 3e rang toegangskaart € 10 p.p.
Reserveringskosten € 5 p.p.

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

Voetnoot: Vanuit de huidige crisis kijken wij toch vooruit. We zijn er van overtuigd dat we binnenkort onze reizen op een veilige en relaxte manier kunnen uitvoeren. De overheidsmaatregelen die t.z.t gelden, zullen door ons strikt worden nageleefd, duidelijk en doorlopend worden gecommuniceerd aan onze reizigers. Wij stellen u hiervan voor vertrek persoonlijk op de hoogte.

De lokale tax bedraagt ca. € 2 per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor.

Opstapschema
apeldoorn carpool
Apeldoorn, Carpoolplaats Agrifirm
arnhem
Arnhem, Rijnhal
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
den bosch
s-Hertogenbosch, Parkeerplaats McDonalds (A2) Rosmalen
den haag
Den Haag, CS Busplatform
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS (afrit 31)
geen opstapplaats
geen opstapplaats
hengelo
Hengelo, Hotel van der Valk
nijmegen
Nijmegen-Wijchen, Cafe De Teersdijk, Graafseweg 985
oss
Oss, NS Station Spoorlaan, Café de Machinist
rotterdam
Rotterdam, Metrostation Capelse Brug
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
utrecht
Utrecht, Westraven P+R Touringcarhalte
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf
vanaf
Inbegrepen in deze reis
Reis per luxe tourist-class touringcar, met toilet en airconditioning.
Verblijf in 2-persoonskamer in Best Western Hotel Slenaken.
Kerstkoffietafel in Vaals.
4e rang toegangskaart Kerstconcert André Rieu.
Bezoek aan Maastricht op dag 2.

Kies uw datum en boek direct