2-daagse busreis - Nederland - 2 daagse reis Kerst in Maastricht met Andre Rieu - Apple Park Hotel

8,0
GOED
Algemeen
algemeen_kerstinmaastricht_rieu.jpg
Met o.a. overnachting in Hotel Apple Park****, entree 4e rang, Kerstkoffietafel en overheerlijk ontbijtbuffet.

André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest geven voor de 2e keer een magisch kerstconcert in zijn eigen thuisstad! Het concert ‘Kerst in Maastricht’ wordt ongetwijfeld het meest romantische Kerstevenement van het jaar! U kunt er bij zijn, tijdens dit 2-daags arrangement reist u per luxe touringcar naar Zuid-Limburg en kunt comfortabel overnachten na het concert. Op dag 2 bezoeken we Maastricht dat in deze tijd van het jaar sfeervol en feestelijk is versierd.

Van dag tot dag
Dag 1
Via onze opstapplaatsen reizen we comfortabel naar het zuiden van Limburg. In het prachtig gelegen Vaals gebruiken rond 14.30 uur een overheerlijke kerstkoffietafel. Gelegen op het drielandenpunt is het een heerlijke plek om ons verwenweekend te beginnen. Hierna vertrekken we naar ons hotel voor inchecken en opfrissen. Om 17.00 uur stappen we weer in onze touringcar die u naar het Mecc in Maastricht zal brengen waar om 19.00 uur het concert begint. Na aankomst bij het Mecc heeft u nog gezellig even de tijd om in het “Kerstvillage” (dat zich voor de concertzaal bevindt en waar talloze kraampjes u al in de kerststemming brengen) rond te lopen. Na afloop van het concert (plm. 23.00 uur) staat onze touringcar weer klaar om u terug te brengen naar uw hotel.
Dag 2
U start de ochtend in uw eigen ritme. Slaapt u lekker uit of bent u een vroege vogel, het heerlijke ontbijtbuffet mag u beslist niet overslaan. Om 10.30 uur vertrekken we naar het centrum van Maastricht. Wat een heerlijke stad is het toch. Niet alleen om te shoppen of een prachtige wandeling te maken, maar ook om de sfeer van de kerstmarkt te ervaren. Rond 15.00 uur vertrekken we naar uw uitstapplaats waar u tussen 17.00 en 18.00 uur zult aankomen.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Nederland
kerstin_maastricht_rieu028.jpg
Apple Park**** Maastricht
Het Apple Park Hotel Maastricht is ingericht met moderne kunst en ligt in een mooie omgeving aan de rand van het historische centrum. Het biedt gratis WiFi in het hele gebouw en een fitnessruimte. Uw kamer in het Apple Park Hotel Maastricht is voorzien van extra lange bedden, geluidsisolatie, klimaatbeheersing, een flatscreen-tv, een bureau en koffie- en theefaciliteiten. Uw verblijf hier is op basis van logies met ontbijtbuffet.
Toeslagen & extra's

Toeslag 1-persoonskamer € 50 p.p.
Toeslag 3e rang entreekaart € 10 p.p.
Reserveringskosten € 5 p.p.

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

Voetnoot: Vanuit de huidige crisis kijken wij toch vooruit. We zijn er van overtuigd dat we binnenkort onze reizen op een veilige en relaxte manier kunnen uitvoeren. De overheidsmaatregelen die t.z.t gelden, zullen door ons strikt worden nageleefd, duidelijk en doorlopend worden gecommuniceerd aan onze reizigers. Wij stellen u hiervan voor vertrek persoonlijk op de hoogte.

De lokale tax bedraagt ca. € 2 per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor. (met ingang vanaf 1 april 2013)

Opstapschema
apeldoorn carpool
Apeldoorn, Carpoolplaats Agrifirm
arnhem
Arnhem, Rijnhal
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
den bosch
s-Hertogenbosch, Parkeerplaats McDonalds (A2) Rosmalen
den haag
Den Haag, CS Int Busstop, halte Schedeldoekshaven thv Min. Buitenl.Zaken
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS (afrit 31)
geen opstapplaats
geen opstapplaats
hengelo
Hengelo, Hotel van der Valk
nijmegen
Nijmegen-Wijchen, Cafe De Teersdijk, Graafseweg 985
oss
Oss, NS Station Spoorlaan, Café de Machinist
rotterdam
Rotterdam, Metrostation Capelse Brug
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
utrecht
Utrecht, Westraven P+R Touringcarhalte
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
Inbegrepen in deze reis
Reis per luxe tourist-class touringcar, met toilet en airconditioning.
Verblijf in 2-persoonskamer in Hotel Apple Park Maastricht.
Kerstkoffietafel in Vaals.
4e rang toegangskaart Kerstconcert André Rieu.
Bezoek aan Maastricht op dag 2.
V.A. € 239
Beschikbaar
Gegarandeerd
Bijna vol
Vol of Niet Boekbaar

nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste reizen en speciale aanbiedingen!


nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de leukste reizen en speciale aanbiedingen!