2-daagse busreis

Kerst met Andre Rieu - Apple Park Hotel

Met o.a. overnachting in Select Hotel Apple Park****, entree 4e rang, Kerstkoffietafel en heerlijk ontbijtbuffet.

André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest geven voor de 2e keer een magisch kerstconcert in zijn eigen thuisstad! Het concert ‘Kerst in Maastricht’ wordt ongetwijfeld het meest romantische Kerstevenement van het jaar! U kunt er bij zijn, tijdens dit 2-daags arrangement reist u per luxe touringcar naar Zuid-Limburg en kunt comfortabel overnachten na het concert. Op dag 2 bezoeken we Maastricht dat in deze tijd van het jaar sfeervol en feestelijk is versierd.

Dag 1 17 december
Via onze opstapplaatsen reizen we comfortabel naar het zuiden van Limburg. In het prachtig gelegen Vaals gebruiken we rond 14.30 uur een heerlijke Kerstkoffietafel. Gelegen op het drielandenpunt is het een heerlijke plek om ons verwenweekend te beginnen. Hierna vertrekken we naar ons hotel voor inchecken en opfrissen. Om 17.00 uur stappen we weer in onze touringcar die u naar het Mecc in Maastricht zal brengen waar om 20.00 uur het concert begint. Na aankomst bij het Mecc kunt u zich naar de ingang van de concertzaal begeven. Waar uw toegangsbewijs wordt gecontroleerd. Na afloop van het concert (plm. 23.00 uur) staat onze touringcar weer klaar om u terug te brengen naar uw hotel.
Dag 2 18 december
U start de ochtend in uw eigen ritme. Slaapt u lekker uit of bent u een vroege vogel, het heerlijke ontbijtbuffet mag u beslist niet overslaan. Om 10.30 uur vertrekken we naar het centrum van Maastricht. Wat een heerlijke stad is het toch. Niet alleen om te shoppen of een prachtige wandeling te maken, maar ook om de sfeer van de kerst hier te ervaren. Rond 15.00 uur vertrekken we naar uw uitstapplaats waar u tussen 17.00 en 18.00 uur zult aankomen.
Lees aanvullende informatie in onze reistips over Nederland
Select Hotel Apple Park**** Maastricht
Select Hotel Apple Park Hotel Maastricht is ingericht met moderne kunst en ligt in een mooie omgeving niet ver van het centrum van Maastricht. Het biedt gratis WiFi in het hele gebouw en een fitnessruimte. Uw kamer is voorzien van extra lange bedden, geluidsisolatie, klimaatbeheersing, een flatscreen-tv, een bureau en koffie- en theefaciliteiten. Uw verblijf hier is op basis van logies met ontbijtbuffet.
Toeslagen & extra's

Toeslag 1-persoonskamer € 50 p.p.
Toeslag 3e rang toegangskaart € 10 p.p.
Reserveringskosten € 5 p.p.

Programmawijzigingen voorbehouden
Entreegelden & lokale tax niet inbegrepen
Minimum deelname 25 personen

De lokale tax bedraagt ca. € 2 per persoon per dag van uw verblijf in het hotel. Taxen en Toeristenbelasting kunnen echter per plaats verschillen. U voldoet dit bedrag aan het einde van uw verblijf persoonlijk aan de receptie van het hotel of appartement. Let wel; u bent hier te allen tijde zelf verantwoordelijk voor.

Opstapschema
apeldoorn carpool
Apeldoorn, Carpoolplaats Agrifirm
arnhem
Arnhem, Rijnhal
breda
Breda, N.S. Prinssenbeek/Internationale busstop/Moskesweg
den bosch
s-Hertogenbosch, Parkeerplaats McDonalds (A2) Rosmalen
den haag
Den Haag, CS Busplatform
eindhoven
Eindhoven, P+R Meerhoven, Sliffertsestraat 304 5657 AS (afrit 31)
geen opstapplaats
geen opstapplaats
hengelo
Hengelo, Hotel van der Valk
nijmegen
Nijmegen-Wijchen, Cafe De Teersdijk, Graafseweg 985
oss
Oss, NS Station Spoorlaan,
rotterdam
Rotterdam, Metrostation Capelse Brug
tilburg
Tilburg, Kunstijsbaan Stappegoorweg
utrecht
Utrecht, Westraven P+R Touringcarhalte
De groen gearceerde opstapplaatsen zijn gegarandeerd, de overige pas vanaf 6 deelnemers. Meer informatie over onze servicelijnen: KLIK HIER
vanaf € 239
vanaf € 239
Inbegrepen in deze reis
Reis per luxe tourist-class touringcar, met toilet en airconditioning.
Verblijf in 2-persoonskamer in Select Hotel Apple Park Maastricht.
Kerstkoffietafel in Vaals.
4e rang toegangskaart Kerstconcert André Rieu.
Bezoek aan Maastricht op dag 2.

Klik op uw datum en boek direct